Hello There, Guest!


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Contributor: tthnlh8rnike air vapormax 97 grijs
Offline
tthnlh8r
Newbie


*

3
3
Oct 2019
0
#1
[Image: drop836.jpg]
nike schoenen dames solden De baanbrekende hardloopinnovatie van Nike 7 jaar in ontwikkeling maakt een nieuwe evolutie door. De Nike Air VaporMax 2.0 plaatst de meeste lucht ooit direct onder de voet voor een ongelooflijk licht en flexibel gevoel. Deze nieuwe Nike Air VaporMax 2.0 is de tweede versie van het populaire Nike Air VaporMax-silhouet. Het bijgewerkte Nike Flyknit-bovenwerk zorgt voor structuur in de teen en hiel, waardoor de ondersteuning en bescherming van Nike's meest revolutionaire Air Max worden uitgebreid.

nike schoenen kopen online Elke stap is een zwaartekracht tartende sensatie met de Nike Air VaporMax 97 street sneaker voor basisschooljongens. De ontwerpers van Nike schaften de traditionele tussenzool en inlegzool van schuim af en smolten het bovenwerk rechtstreeks samen met het revolutionaire Air-systeem hieronder. Terwijl u naar beneden stapt, worden lippen in de luchtkamers gedrukt en samengedrukt; wanneer u afstapt, wordt de druk opgeheven, wat resulteert in een veerkrachtige reactie. De buitenzool heeft uitgesneden delen om het gewicht te verminderen en ongelooflijke flexibiliteit toe te voegen.

nike schoenen heren zwart Hoewel Nike enkele nieuwe colorways van de VaporMax 3.0 heeft laten zien, is er misschien geen enkele zo indrukwekkend als deze nieuwste die 'Flash Crimson' wordt genoemd. Dit nieuwste model is exclusief voor dames en heeft een grijsachtig bovenwerk met vlekken van turkoois en roze. Ondertussen heeft de air pod tussenzool een flitsende roze / rode kleur die een enorme pop toevoegt aan deze trappen. Afronding van de functies is een zwarte Nike swoosh die tussen alle kleuren verloren lijkt te zijn.

nike air vapormax 97 grijs De Vapormax Plus blijft golven maken en belandt hier in twee door woestijncamera geïnspireerde kleuren. Klassieke Air Max Plus-merkelementen worden opgeroepen op het voetbed en de hielen. Met de nadruk op de esthetiek, ziet de tong een door militair geïnspireerde coördinaatafbeelding met een aangepast Air Vapormax Plus-tabblad op de tong.

https://www.footstijl.com/Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
MyTrade theme by eNvy © 2014-2017.