Hello There, Guest!


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Contributor: NoeliaDuinNike DIMSIX Signal FK
Offline
NoeliaDuin
Newbie


*

4
4
Nov 2019
0
#1
A Nike DIMSIX Signal FK, más néven Nike N110 D / MS / X - a Swoosh DIMSIX lenyomata legújabb ajánlata, amely a sport, az ellenkultúra és a Nike DNS közötti alkímiát használja fel. A fekete, a kék hős, a kék gaze nike n110 d/ms/x olcsóng és az egyetemi vörös színben bevezetett első színvonalakon az alacsony színvonalú modell inspirálja az egyedi autók és kerékpárok darabolását, vágását és újjáépítését.

Minden, ami Kyrie Irvingről szól, a nike joyride női cipőo gabonafélékkel ellentétes. Nevetséges lábmunkájával és az őrült angolul, amellyel a kosárlabdát veszi szembe a fizikai törvényeket. Még mindig azt hiszi, hogy a föld sík, és a karjain a FRIENDS tv show logója van. Nyilvánvaló, hogy a készítője úgy programozta, hogy ellentétes irányba haladjon, mint ami az ember számára természetes.

A Nike Air VaporMax 3 fehér metál ezüst eredetileg női színezékként szerepel, férfi méretekben is elérhető, és most már elérhető a kiválasztott kiskereskedőkben. A nike női vapormax se cipők fehér Flyknit felsőrész felületén a ropogós témát a Swooshes és sarokfelületén található meghatározó fémes ezüst elem hangsúlyozza. Ezenkívül a fém ezüst részletei megkülönböztetett textúrájúak.

A Nike Air VaporMax 3 Oreo az egyik legközelebbi iteráció, amely a nike női vapormax cipők sziluettre landol, és a márkakereskedőkben elérhető. A tornacipő korszerűsített felsőrészének fehérek fehér és fekete szálak keverékében vannak színezve, hogy utánozzák az oreó témát, miközben ez egy zokni-szerű bokagallér.Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)Powered By MyBB, © 2002-2019 MyBB Group.
MyTrade theme by eNvy © 2014-2017.